Színházi ajánlók

 

 

 

 

vissza

 

 

Főnix Művészeti Műhely

 

Aktuális

 

 

Zeng-zúg bennem ez az "Üdvözlégy Mária". Szünet van, és feszülten, nyugtalanul, kíváncsian várom a folytatást.

Hogy csináljátok Ti azt, hogy az ember ésszel tudja a szomorú, iszonyú történetet és a nemzeti meg személyes tragédiákat a játék közben meg mögött, és mégis tud egy kis személyes boldogságban hinni, reménykedni? Mennyi darabot láttam én ezen a színpadon... és ez a vízfolt valahogy mégse fog soha igazán felszáradni, amíg emlékszünk rá. És sokáig fogunk. Köszönettel

Faragó Tímea magyar- és drámatanár

Pilisvörösvár, Friedrich Schiller Gymnasium

 

 

   

Sok bóvli gyerekelőadás születik manapság. Alig lehet találni olyat, amely mind szakmailag, mind a közönség tekintetében jónak számít.

A Főnix Ágacskája ilyen.

Érdemes volt Mátészalkára meghívni. Ajánlom a kollégák részére teljes meggyőződésből.

Buzogány Béla színművész-igazgató

Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház

 

 

Kedves Főnixék! Nagyon örülök, hogy újra találkozhattunk. Köszönjük a nagyszerű Ágacska előadást, ami nem csak az aprók számára volt nagy élmény, de a szülőket, kísérőket is elszórakoztatta. Erről ismerszik meg egy jó előadás!

A Művelődés Háza Esztergom

   

Nagyon jó szívvel ajánlom a "Három nővér" c. előadást középiskolásoknak. Élménydús, érthető, középiskolások figyelmét lekötő előadás volt.

Köszönjük szépen!

Gila Gabriella

művelődésszervező

Szeged, Szent-Györgyi Albert Agóra

 

Köszönjük a mai Csehov-előadást. Hihetetlen élményben volt részünk, a színészek nagyon jól játszottak. Az előadás tele volt ötlettel, megtalálta az egyensúlyt a drámaiság és a komikum között. A gyerekek megértették a jeleneteket, és jó alapot kaptak a további beszélgetésekhez.

További szép sikereket kívánunk

Németh Katalin tanár

Szeged

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Nagyon színvonalas, szórakoztató előadást láthattunk, a Váci Dunakanyar Színház fiatal látogatói kivétel nélkül élvezték.

Bízunk benne, hogy a későbbiekben is együttműködhetünk a Főnix Művészeti Műhellyel.

Munkájukhoz sok sikert kívánok!

 

 

Mosolygó Zsanett

közönségszervező

   

Diákokkal jöttem - egy nem diákos darab megtekintésére; és csak igazolhatom, hogy a nagyon iskolázott színészek magasra emelték, és meg is tartották magasan azt, amit több ezer éve Szophoklész ránk hagyott. Nem iskolás előadás volt.

Köszönjük!

2015. november 13. Budapest, RS9 Színház

 

 

 

 

   

Nagyon köszönjük ezt az igényesen színpadra állított darabot látogatóink nevében is!

A Rózsa Művelődési Ház dolgozói

 

   

A Főnix Színház előadásai már több alkalommal szerepeltek intézményünkben. Korrekt, megbízható partner a szervezésben, előadásaik színvonalasak. Wass Albert: "A funtineli boszorkány" című művének színpadra állítása egy merész, de sikerre ítélt választás volt részükről, amit azzal tudunk a legjobban alátámasztani, hogy egy zsúfolásig megtelt nézőtéren élvezték végig vendégeink az előadást. Adhatnánk-e ennél jobb ajánlást hozzá?

Molnár Mária szervező

Békés Városi Kulturális Központ

 

Magam és a jelenlévő nézőközönség nevében ezúton is szeretném megköszönni a budapesti Főnix Színház társulatának, hogy 2010. után,  immár második alkalommal 2018. októberében újra egy lélekemelően szép előadással a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központ színpadára varázsolták Wass Albert egyik legmeghatározóbb művét, A funtineli boszorkányt.

Kívánjuk Önöknek, mint Wass Albert hiteles szószólójának, hogy ezzel a darabbal még sokak számára nyújthassanak hasonló élményt!

   

Köszönet a Főnix Műhely tagjainak, hiszen rendkívüli előadást láthattunk, élvezhettünk.

Sok-sok "Piroska és a farkas" előadást láttam, de biztosíthatom, hogy ez volt számomra a leghumorosabb.

Gratulálok a társulat tagjainak, a rendezőnek és Tóth Tamásnak, aki rendkívüli zenei tehetséggel írta a darab zenei anyagát.

Csak így tovább!

Őszinte tisztelettel

BGy ig.

Jászkisér

   

Mozgalmas, szórakoztató darabot láttunk, jó és profi színészi játékkal. Bármelyik Művelődési Házba őszintén ajánljuk.

Vereckei Andrea

művelődésszervező

Tinnye, Kossuth Lajos Művelődési Ház

 

 

 

 

Tisztelt "Jádzók", Kedves Rendező! A vasvári Közönség újra nagyszerűen érezte magát az előadásotokon. Amikor a szórakoztatáson átsüt a mögöttes mély tartalom is, az jó. Amikor nemes szórakoztatás zajlik, az jobbá teszi a NÉZŐT, és a SZÍNÉSZT is. Köszönöm a csapatnak EZT. Viszontlátásra!

Gergye Rezső igazgató

Vasvár, Nagy Gáspár Művelődési Központ

 
 

Kapcsolat  

|   +3620-384-6658 Bicskei Kiss László  |  

fonixmuhely@gmail.com  |  

Facebook   |

   Impresszum  |  

 

Oldaltérkép