Színház

 

 

 

 

vissza

 

 

Főnix Művészeti Műhely

 

Aktuális

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
 
 

 

A Főnix Színház független társulata változó helyszíneken tartja előadásait és végzi műhelymunkáját 1998 óta.

A társulat színészei évek óta sikerrel lépnek a közönség elé a legkülönbözőbb műfajú előadásokban, klasszikus tragédiáktól a vásári komédiáig.

 

A Főnix Színház valamennyi előadását színházi kollégák és a sajtó munkatársai, valamint a Magyar Kultúra Lovagrendjének lovagjai - előzetes bejelentkezés után - ingyenesen nézhetik meg!

Valljuk: a színház közös ügy.

 

 

A Főnix Színház társulata második évtizede tartja előadásait a fővárosban és vidéken, kőszínháztól művelődési házakon át aprócska klubkönyvtárakig a legkülönfélébb helyszíneken. A társulat mottója – Tűzzel játszunk! – meghatározója az előadásoknak is. A szenvedéllyel átélt színészi játék éppúgy jellemzi a fiatal társulatot, mint a szívből jövő „vox humana”, az őszinte emberi hang. Az előadások aktuális üzenete gyakran állít szembe múló divatirányzatokat évezredes emberi értékekkel.

 

A társulat évente 3-4 új produkcióval lép a közönség elé, ezek egyike a magyar drámairodalomból válogat, másik a gyerekeknek szól. A gyerekelőadások a barátság, a szeretet, az ésszel vállalt hősiesség fontosságát tanítják a kicsiknek, ismert történeteken, meséken keresztül.

 

A társulat tagjai gyakran lépnek fel aktuális ünnepi rendezvényeken - évfordulók, gyereknapi, karácsonyi rendezvények, társadalmi megemlékezések -, népszerűek zenés nosztalgia és kabaré-előadásaink.

 

2008-ban létrejött a Főnix MMI Színházi és Művészeti Műhely Közhasznú Egyesület, hogy hosszú távra biztosítsa a Főnix jövőjét.

 

A Főnix Színház társulata nem a bulvárlapokból vagy a tévés celeb-show-k műsoraiból látott arcok társulata.

A Főnix Színház az izgalmas, jó színházi előadások társulata.

 

Ha Ön színvonalas, jó előadásokat szeretne látni, olyan előadásokat, melyekről szívesen beszélnek később is, akik látták, nem fog csalódni a Főnix Színház előadásaiban.

 

Bicskei Kiss László

alapító, művészeti vezető

 

 

Kapcsolat  

|   +3620-384-6658 Bicskei Kiss László  |  

fonixmuhely@gmail.com  |  

Facebook   |

   Impresszum  |  

 

Oldaltérkép 

 

 

Copyright © 1998 FŐNIX MMI. Minden jog fenntartva.